Tuesday, November 9

bila image kaku itu bercerita

dapat chance ambil subjek fotografi pada semester lepas ajar aku pasal hidup. aku BUKAN seorang yang arif nak comment atau mandai2 nak kritik. sebab pegang SLR pun masih terkial-kial. tapi aku memangn jenis otak tak boleh duk diam. bila aku rasa perlu suarakan sesuatu..yes, i'm in...tapi..tapi..tapi..soul aku pun kadang-kadang boleh pakai kot. dan ini bukan setakat cerita tentang amatur atau tak kepala aku yang satu ni tentang imej2 kreatif. 


it happen last few days bila aku jengah, jengah dan jengah lagi album beliau (actually mmg selalu pun stalk..suke tgk pic) mamat tersebut pada aku passionate dengan kerja2 pengimejan kreatif (ayat ape aku guna nih?? ) yang beliau buat. walaupun belum professional. the problem here bila aku dah tak jumpa 'life' yang sebelum ni memang ada dalam gambar2 beliau. hey..hey..hey..sampai pening-pening kepala aku fikir either aku dah kehilangan sense of humor aku yang power tu or memang dia 'sesuatu'. wondering-wondering...~ 


and yeps bila aku yang tanpa segan silu tanpa rase takut and perasan bagus nih pegi terjah dia. hehe.
dan jawapannya memang sangat positif..gotcha..! sesuatu berlaku pada beliau ( fuhh..mujur bukan aku yang ala-ala senget) oh dude, dont push urself. masyarakat dah bijak sekarang. mereka kadang2 tak perlukan kuantiti, ia lebih kepada kualiti yang vavavoommm..kebaboom.yang awak pernah ada sebelum ni..memang betul2 ada. MAKSUD BIAR SAMPAI, MAKSUD BIAR JELAS =) 


okeh ketawa sampai penat




p/s: oh photographers di luar sana..mata aku suka MEMANDANG, mata aku suka MEMBACA :D
kagum dengan korang punya sentuhan2 magis =)

11 comments:

  1. menguap smbil ketawa boleh?? hehe =p

    ReplyDelete
  2. oh2..baiklah..yat diam sekarang jugak *-*

    ReplyDelete
  3. salam ziarah & salam kenal,
    wow!! suke nya dia... ketawa... hahaha


    feel free to visit mine & do follow ye
    entry terbaru "the-power-of-Y!"

    ReplyDelete
  4. Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  5. zul: bhaha..pic xboleh like..ahaks =p

    ReplyDelete
  6. my little diari: sgt hepi..wink3 :D

    ReplyDelete
  7. cantik gambar! but, tgn org tu kaco lerr..huk3

    ReplyDelete