Thursday, April 28

cuti+ gastric pain + kawan kawen..weehhhhaaaaaa :D

Assalamualaikum. dah lama sungguh tak updet blog. mana tak nye. semester ni tersangatla busy dengan pengajian hamba. nak kejar yg tu nak capai yg ni..macam2..so, ari ni officially sy dah habiskan semester empat yang teramatla penat tuh. I'Allah dah cuba sehabis baik n hope tak ada apa2 yang sangkut. kalau tak konpem sy nangis..4suez..so, doakanla kita semua akan berjaya dengan jayanya...AMIN. =)


tapi3 semester ni xhabis dengan happy camtu je..sy tak tau la ni feedback dari perangai buruk tak jaga mkn sepanjang dis sem or memang mengada2 pny perut padahal dah sumbat hari2 dengan byknye pn msih nk sakit lg..my 'hentam keromo' mkn style mengakibatkan sy disusahkan dengan GASTRIC PAIN again..setelah sekian lama tak kena ku jangka dia dah hilang cmtu je..sekali..hamik kau..ha..terkulat2 tergolek2 kau atas katil menahan sakit kn..dat time baru menggelabah nak cari balik ubat2 tu semua. so, now on sy janji tak ambik mudah dah dengan kesihatan perut sy ni okey...dear, awk dah tak pyh nk suruh sgt doc tu bagi sy suntikan maut ok..nnti sy mati awk jgk yg susah kne cari lain... =p 
ok, enaf cita pasal sakit sebab itu bukan sesuatu yang menyeronokkan pon....!!




sahanurul yg nak kawen =)
satu lagi cerita yg nk disampaikn kat sni ialah lusa sy bakal menghadiri majlis perkahwinan schoolmates sy okey..whoooaaaa...tersangat la best..hamboi, aku plak yg excited dah kenapa..hurm...seronok kot..dapat menghalalkan sesuatu yg haram..bagus2..aku kalau dah berduit, mampu, PANDAI MASAK (kriteria utama) ha konpem nak kawin jgk. ceh, angan2 kau yat..tinggi sgt kn....~~ 
anyway SAHANURUL, happy wedd day..hope bahagia hingga akhir hayat...!! (anak cucu dh xboleh guna la..) 

5 comments:

  1. eh jaga la...salu mkn byk..cume x on-time je... =p

    ReplyDelete
  2. waa..dh bis paper ..dh buleh cuti...tahniah2..heheh

    ReplyDelete
  3. fatinmmj: yeahhh...xde cuti sgt pn..start praktikal plaks =(

    ReplyDelete